Meer chique informatie

Chique Haar verzorging

Maak kennis met POP! Pop staat voor perfect on people.
Vooruitstrevend, eigentijds, eigenzinnig maar vooral met heel veel passie ontwikkeld. POP is een prachtige nieuw ontwikkelde colour, care en styling lijn. Een nieuw Nederlands merk maar zeker niet voor iedereen. Exclusief voor professionals die met dezelfde passie dagelijks de natuurlijke schoonheid van mensen weten te benadrukken.Chique Cuccio Handverzorging

Cuccio Butter Blends staan garant voor een intens hydraterende behandeling voor een zijdezachte huid. Daarnaast heeft elke geur zijn eigen extra functionaliteit. Deze niet-vette Butterblends trekken snel in de huid in, laten een zijdezachte huid achter. Ze zijn allen vervaardigd uit natuurlijke fruit- en kruidenextracten, afkomstig uit Toscane en proefdiervrij! Ook erg leuk om zo'n leuke Butterblend cadeau te geven.


Chique Loveli Deo's

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Loveli, accepteer het niet langer dat al onze favoriete beauty producten bomvol zitten met chemicaliën die niet goed voor je zijn. Niet voor je huid en niet voor je lijf. 

Loveli gelooft dat 100% natuurlijke producten ook lekker kunnen ruiken, er mooi uit kunnen zien en net zo goed of misschien wel beter werken. Waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk ♥. Probeer het gewoon eens!!

Chique kwaliteit met Dadi oil

Waarom Oliën met de Dadi'oil zo belangrijk voor je nagels is:

De Dadi'oil gebruik je om de nagelriemen en nagels te verzorgen zodat ze in een optimale conditie komen en dus uitdroging tegengaan. Een gezonde nagel heeft ook een optimale hechting, waardoor een rubberbase/gel of acryl goed blijft zitten. 
 Wees niet te zuinig en zorg dat de olie goed op de nagelriem wordt aangebracht maar vergeet ook zeker de vrije rand van de nagel niet(de voorkant). Op deze manier kan de olie optimaal zijn werk doen zoals beschermen én verzorgen. 


Chique Certificaten

Certificaat: Gel
Certificaat: Frees 
Certificaat: Manicure
Certificaat: IBX
Certificaat: IBX Boost
Certificaat: Baribicide 

Certificaat: Perfectietraining
Certificaat: Natural Nail Treatment

Gelpolish, Nagellak of Gel...

Wat is nu eigenlijk het verschil?

Ik hoor veel van mijn klanten vragen wat is nu toch het verschil. Nou ik zal het uitleggen...
We kennen natuurlijk allemaal de normale nagellak. Het 'lakje' wat we vaak met wapperende handjes proberen te drogen...heeft best een mooi resultaat maar binnen de kortste keren zijn de eerste beschadigingen alweer zichtbaar. Er zijn ook andere manieren om je nagels te doen, namelijk met een gelpolish, rubberbase, gel of acryl

Gelpolish: is hetzelfde als nagellak, alleen dan sterker en sneller droog. Je hebt een LED of een UV lamp nodig om de gelpolish uit te harden. De nagel wordt schoongemaakt en er komt een Basecoat op. Daarna de gelpolisch en wordt afgelakt met een topcoat. Als de nagels uit de lamp zijn, dan zijn ze ook meteen droog en dit blijft 1.5 tot 2
weken zitten.

Rubberbase: is een geweldig produkt wat de natuurlijke nagel verstevigd en zeer populair bij mij in de Salon. Een prachtige manier om de natuurlijke nagel te laten groeien zonder dat deze gaat splijten of breken. De rubberbase is minder hard dan de gel en dus ook wat flexibeler voor de natuurlijke nagel. De nagel wordt schoongemaakt en er komt een Primer op en dan de Rubberbase, daarna de gelpolish en wordt afgelakt met een topcoat. Dit blijft ongeveer 3 weken zitten en is daarna bij te vullen.

Gel: is anders dan de gelpolish. De gel wordt met een gelpenseel aangebracht en daarna gevormd. De nagel kan met de gel ook verlengd worden. De nagel wordt schoongemaakt en er komt een Primer&Bond op en daarna de gel. De gel wordt vaak gebruikt op de natuurlijke nagel om deze te verstevigen. De gel is harder dan de rubberbase.  Dit blijft ongeveer 3 tot 4 weken zitten en is daarna bij te vullen.