Meer chique informatie

Chique Haar verzorging

Maak kennis met POP! Pop staat voor perfect on people.
Vooruitstrevend, eigentijds, eigenzinnig maar vooral met heel veel passie ontwikkeld. POP is een prachtige nieuw ontwikkelde colour, care en styling lijn. Een nieuw Nederlands merk maar zeker niet voor iedereen. Exclusief voor professionals die met dezelfde passie dagelijks de natuurlijke schoonheid van mensen weten te benadrukken.Chique Loveli Deo's

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Loveli, accepteer het niet langer dat al onze favoriete beauty producten bomvol zitten met chemicaliën die niet goed voor je zijn. Niet voor je huid en niet voor je lijf. 

Loveli gelooft dat 100% natuurlijke producten ook lekker kunnen ruiken, er mooi uit kunnen zien en net zo goed of misschien wel beter werken. Waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk ♥. Probeer het gewoon eens!!

Chique kwaliteit met Dadi oil

Waarom Oliën met de Dadi'oil zo belangrijk voor je nagels is:

De Dadi'oil gebruik je om de nagelriemen en nagels te verzorgen zodat ze in een optimale conditie komen en dus uitdroging tegengaan. Een gezonde nagel heeft ook een optimale hechting, waardoor een rubberbase/gel of acryl goed blijft zitten. 
 Wees niet te zuinig en zorg dat de olie goed op de nagelriem wordt aangebracht maar vergeet ook zeker de vrije rand van de nagel niet(de voorkant). Op deze manier kan de olie optimaal zijn werk doen zoals beschermen én verzorgen. 


Chique Certificaten

*Certificaat: Gel
*Certificaat: Frees 
*Certificaat: Manicure
*Certificaat: IBX
*Certificaat: IBX Boost
*Certificaat: Baribicide 

*Certificaat: Perfectietraining
*Certificaat: omscholing Revogel
*Webinar refresh IBX
*Certificaat: Natural Nail Treatment 2021
*Cursusdag Pop Tone & Care colours
*Webinar Pop product kennis
*Training Pop Cutting Curls