Meer chique informatie

Chique Merken


Nagelchique werkt met het merk 'LoveNess'. Een prachtig Nederlands product. Loveness is een
Innovatief, kleurrijk & trendy gelpolish. 
Loveness heeft alles op het gebied van Nagels.
Een kwalitatief hoogstaand product.


Chique Cuccio Handverzorging

Cuccio Butter Blends staan garant voor een intens hydraterende behandeling voor een zijdezachte huid. Daarnaast heeft elke geur zijn eigen extra functionaliteit. Deze niet-vette Butterblends trekken snel in de huid in, laten een zijdezachte huid achter. Ze zijn allen vervaardigd uit natuurlijke fruit- en kruidenextracten, afkomstig uit Toscane en proefdiervrij! Ook erg leuk om zo'n leuke Butterblend cadeau te geven.


Chique Loveli Deo's

Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Loveli, accepteer het niet langer dat al onze favoriete beauty producten bomvol zitten met chemicaliën die niet goed voor je zijn. Niet voor je huid en niet voor je lijf. 

Loveli gelooft dat 100% natuurlijke producten ook lekker kunnen ruiken, er mooi uit kunnen zien en net zo goed of misschien wel beter werken. Waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk ♥. Probeer het gewoon eens!!

Chique Hygiëne 


Nagelchique heeft één ding hoog in het vaandel staan. Dat is hygiënisch werken. Als we niet oppassen krijgen virussen, bacteriën, schimmels en overig besmettelijk organisch leven de overhand met alle gevolgen van dien. Barbicide is een breedspectrum desinfectiemiddel op ziekenhuis niveau, het werkt snel&gemakkelijk. Na een behandeling wordt alles weer grondig gereinigd en gaan alle bitjes in een desinfectatie'badje'. Ook krijgen alle klanten bij mij een eigen vijl. Wel zo hygiënisch!


Chique Certificaten

Certificaat: Acryl
Certificaat: Gel
Certificaat: Frees 
Certificaat: Manicure
Certificaat: IBX
Certificaat: IBX Boost
Certificaat: Baribicide 

Certificaat: Perfectietraining

Gelpolish, Nagellak, Gel of Acryl...

Wat is nu eigenlijk het verschil?

Ik hoor veel van mijn klanten vragen wat is nu toch het verschil. Nou ik zal het uitleggen...
We kennen natuurlijk allemaal de normale nagellak. Het 'lakje' wat we vaak met wapperende handjes proberen te drogen...heeft best een mooi resultaat maar binnen de kortste keren zijn de eerste beschadigingen alweer zichtbaar. Er zijn ook andere manieren om je nagels te doen, namelijk met een gelpolish, rubberbase, gel of acryl

Gelpolish: is hetzelfde als nagellak, alleen dan sterker en sneller droog. Je hebt een LED of een UV lamp nodig om de gelpolish uit te harden. De nagel wordt schoongemaakt en er komt een Basecoat op. Daarna de gelpolisch en wordt afgelakt met een topcoat. Als de nagels uit de lamp zijn, dan zijn ze ook meteen droog en dit blijft 1.5 tot 2
weken zitten.

Rubberbase: is een geweldig produkt wat de natuurlijke nagel verstevigd en zeer populair bij mij in de Salon. Een prachtige manier om de natuurlijke nagel te laten groeien zonder dat deze gaat splijten of breken. De rubberbase is minder hard dan de gel en dus ook wat flexibeler voor de natuurlijke nagel. De nagel wordt schoongemaakt en er komt een Primer op en dan de Rubberbase, daarna de gelpolish en wordt afgelakt met een topcoat. Dit blijft ongeveer 3 weken zitten en is daarna bij te vullen.

Gel: is anders dan de gelpolish. De gel wordt met een gelpenseel aangebracht en daarna gevormd. De nagel kan met de gel ook verlengd worden. De nagel wordt schoongemaakt en er komt een Primer&Bond op en daarna de gel. De gel wordt vaak gebruikt op de natuurlijke nagel om deze te verstevigen. De gel is harder dan de rubberbase.  Dit blijft ongeveer 3 tot 4 weken zitten en is daarna bij te vullen.


Acryl: is nog weer anders dan al het bovenstaande. Acryl is het hardste van alle vier de soorten, en kan ook verlengt worden. Dit kan gezet worden met tips, of met de acryl zelf. Acryl droogt aan de lucht, waardoor je geen lamp nodig hebt. Groot nadeel vind ik dat acryl een zeer nare geur heeft. Iedereen heeft een voorkeur, maar mijn voorkeur gaat niet uit naar Acryl. Het kan natuurlijk wel gezet worden.