Wat is IBX

Sinds 5 februari 2019 is Nagelchique een gecertificeerd IBX Salon.

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct. IBX dringt door ín de nagel en kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is. Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. 
Je onderhoudt dit proces door de nagels 2x per dag in te smeren met de Dadi Oil.

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie,(lange) natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar. Ben je ook nieuwsgierig wat IBX voor jouw nagels kan betekenen? Kom eens langs in de Salon en ik vertel je er alles over. 
Of volg mij op Instagram en Facebook.Iedereen heeft een eigen verhaal. Wie ben ik? Hoe ontstond mijn project? En wat zorgt ervoor dat mijn klanten blijven terugkomen? Pak een kopje thee, dan vertel ik je hoe het allemaal gegaan is!