Dadi' Oil
Je haar wassen en daarna een lekkere conditioner erin. Je gezicht schoonmaken en een goede dag&nacht crème gebruiken vinden we eigenlijk heel normaal. Maar je nagels oliën... 🤷🏻‍♀️

Waarom Oliën met de Dadi'oil zo belangrijk voor je nagels is:

De Dadi'oil gebruik je om de nagelriemen en nagels te verzorgen zodat ze in een optimale conditie komen en dus uitdroging tegengaan. Een gezonde nagel heeft ook een optimale hechting, waardoor een rubberbase/gel of acryl goed blijft zitten. 
 Wees niet te zuinig en zorg dat de olie goed op de nagelriem wordt aangebracht maar vergeet ook zeker de vrije rand van de nagel niet(de voorkant). Op deze manier kan de olie optimaal zijn werk doen zoals beschermen én verzorgen. 
 Zet je flesje Dadi oil bijv. op je nachtkastje, dan lukt het vaak beter om s'morgens en s'avonds te oliën. Vooral in het begin is het even zoeken wanneer en hoe je de olie inpast in je dagelijkse bezigheden, zodat je het oliën vooral niet vergeet!! 

Met een miniflesje Dadi’oil doe je ongeveer 2 weken bij minimaal 2x per dag smeren. Een flesje van 15 ml gaat dus ca 8 weken mee.

Maar de Dadi’Oil kan meer:

Dadi oil is een verzorgende olie die niet alleen voor de nagels maar ook zeker voor de huid voor vele problemen is in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan psoriasis, koortslip, gespleten nagels, schimmelnagels, gescheurde nagelriemen, muggenbulten, eczeem, ontstekingen, wimpergroei, brandwonden, kloven en nog veel meer.

Dadi’Oil is 95% gecertificeerd organisch. Zonder kunstmatige toevoegingen en bevat naast zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, jojobaolie, puur natuurlijke vitamine E en met maar liefst 21 essentiële oliën. Het helpt het lichaam om ontstekingen te bestrijden en aantasting te voorkomen. Wanneer de olie op een koude plek staat kan het een beetje gaan stollen, maar geen probleem. Zet het op een warme plek en de olie wordt weer vloeibaar zonder dat de kwaliteit wordt aangetast! 


Dadi’Oil is ideaal in combinatie met anti-schimmel producten zoals de solution spray (Zie afbeelding)De perfecte combi tegen bijv 

Een flesje Dadi’oil kan je voor €6,50 kopen bij mij in de Salon


Scrol verder voor meer info over de andere Dadi producten

Luxury Dadi Lotion

Een snel opneembare, niet-vettige hand- en body-lotion, ontworpen om het vocht in de huid te helpen behouden en het verouderen van de huid te voorkomen. Heeft de heerlijke geur van Dadi' Oil.

  • Gebaseerd op het prijswinnende Dadi'Oil
  • Bevat geen sulfaten of parabenen
  • Zuiver plantaardig


Dadi' Scrub 
verjongt je handen, voeten en huid door dode huidcellen te verwijderen en door vocht en olie in te brengen.

Dadi' Scrub is ideaal voor gebruik in huis voor het verzachten en verjongen van je huid. De belangrijkste ingrediënten zijn zout, suiker, puimsteen, kokosnootolie, saffloerolie en natuurlijk de oliën van Dadi 'Oil.
Het bevat geen sulfaten, parabenen of kunstmatige kleurstoffen.

Je brengt Dadi' Scrub aan op een vochtige huid en masseer het in. Na te hebben genoten van twee exfoliërende golven (eerst suiker, dan zout), spoel je het af met warm water. Afwerken met de bekroonde Dadi' Oil en/of Luxury Dadi' Lotion.